B16I0189

Sælge eller bytte?

 

Vil du sælge din bolig:

Vi flytter, fordi vores behov ændrer sig. Vi bliver forældre, gift, skilt, arbejdsløse, rige eller noget helt sjette. Ofte betyder ændringer i vores privatliv ændrede behov på boligfronten. De fleste flytter for at få mere plads. Ofte starter vi jo som unge i små, billige boliger, og som vi bliver ældre og får en sundere økonomi, vil vi gerne have mere plads, nu når vi har råd til det”.

I 29 procent af tilfældene er det ønsket om mere plads, der er årsagen til, at folk sælger deres bolig. På andenpladsen med 23 procent ligger ønsket om at flytte et andet sted hen. Forliste forhold indtager tredjepladsen over årsager, der får os til at sælge boligen. På den positive front er det kun 3 procent der må sælge boligen på grund af ændrede økonomiske forhold, fx lavere indtjening.

En tydelig tendens i samfundet er endvidere, at vi søger efter ”the easy living lifestyle”. Boligen må ikke være udfordrende og kræve for meget opmærksomhed. Den skal helst være helt istandsat, således vi ikke skal lægge store summer til side hver måned for at kunne håndtere den økonomiske ballast, som kommer om kort tid, når taget, køkkenet eller badeværelserne skal udskiftes.

Den seneste tid har derfor vist det svært at sælge boliger som kræver en renovering, og da det er vores forretning at bringe liv i de gamle boliger, tilbyder vi en gratis vurdering af jeres nuværende bolig og evt. køb af den.

 

Vil du bytte din bolig:

Vi er åbne for en dialog omkring byttehandel med boliger. Der er en markant besparelse ved byttehandler, da omkostninger til blandt andet ejendomsmægleren bortfalder. Der vil endvidere ikke være problematiske overlapninger, da overtagelsen oftest ikke passer helt sammen. Men nok vigtigst af alt – ingen lang salgsperiode og kedelige nedslag.

Ved byttehandel med os kan I slå til med det samme, og få den bolig I drømmer om før det er for sent.