Referencer

 

Vi er stolte og beærede over at have så mange tilfredse kunder og samarbejdspartnere. Nedenfor kan du læse et par udtalelser, de har givet omkring hvordan det er at bo i et Dahl Wulf hus og samarbejde med os som virksomhed.

Har du i forbindelse med køb af en af vores ejendomme lyst til tale med en eksisterende kunde, formidler vi gerne kontakten.

 

Ejere af Dahl Wulf’s huse

 

Ejer af edition #18

“Efter første fremvisning var min hustru og jeg solgte.

Vores Dahl Wulf hus var ligesom at tage en skræddersyet jakke på, huset passede bare perfekt til os. Der er mange detaljer, som ikke kun er af kosmetisk karaktér men i høj grad også praktisk. Det er de gennemtænkte detaljer, der gør en glad, når man kommer hjem. Eksempelvis er der indbygget stikkontakter i samtlige vindueskarme, ekstra loftshøjde, spots placeret med omtanke, snedkerlavet walkin closet, indbygningsskabe i hall, og ja sådan kunne man blive ved.

Det hele går op i én højere enhed. Vi er meget tilfredse med vores hus og ikke mindst servicen før, under og efter købet.”

Ejer af edition #21

“Dahl Wulf’s huse er af meget høj kvalitet. De er professionelle og drømmehusene ligner ikke hinanden.

Er der småting, der ikke har været i orden, bliver det rettet med det samme. Servicen er i top.

Vi er meget tilfredse, og føler vi har gjort en god investering for fremtiden.”

 Ejer af edition #23

“Nyt liv til en stor familie

Efter køb af vores Dahl Wulf hus har vores store familie fået meget mere kvalitet i hverdagen. 

Vi kom fra en lejlighed i Hellerup til dette flotte veldesignede hus i Rungsted.

Materialerne er flotte og gennemtænkte, men stadig lavet til at blive brugt.

I en travl hverdag var en velfungerende, hurtig og præcis salgsproces også afgørende for vores køb.

Det var hurtigt tydeligt, at vi arbejdede med et meget professionelt firma. Alt gik hurtigt og problemfrit. Vores advokat påpegede et par ting på tilstandsrapporten, men de var allerede blevet løst i mellemtiden.

Vi har efterfølgende haft spørgsmål til diverse småting, og hjælpen har igen været hurtig og præcis.

Vi føler virkelig, vi har handlet med et firma, som har en ærlig interesse i, at vi er glade for vores nye hjem.”

 

Faste samarbejdspartnere

 

“Dahl Wulf er en meget vigtig samarbejdspartner for mit malerfirma, og det forpligter. De er innovative, modige og stopper ikke før kunderne er tilfredse. 

Nicolas, Benedikte og Casper er søde, humoristiske og behagelige mennesker. De er løsningsorienterede, lyttende og vi har altid en god dialog om arbejdsprocessen”

Malerfirmaet Schumacher v/ Janus Schumacher 

 

“Det er altid sjovt og udfordrende at være med til at forme et Dahl Wulf hus. Som håndværker bliver du fagligt udfordret og kommunikationen om opgaverne er altid god og ligeværdig. Alt hvad man kan ønske sig som håndværker.”

Malermester Konstantin 

 

“Som håndværker er det både tilfredsstillende og forpligtende at samarbejde med Dahl Wulf. De ønsker kvalitets- håndværk, materialer og løsninger, og de lytter gerne til deres håndværkere for ideer og inputs.”

Protec vvs v/ Kim Møller Jensen