Referencer

 

Vi er stolte og beærede over at have så mange tilfredse kunder og samarbejdspartnere. Nedenfor kan du læse et par udtalelser, de har givet omkring hvordan det er at bo i et Dahl Wulf Ejendomme A/S hus og samarbejde med os som virksomhed.

Har du i forbindelse med køb af en af vores ejendomme lyst til tale med en eksisterende kunde, formidler vi gerne kontakten.

 

Ejere af Dahl Wulf Ejendomme huse

 

Ejer af edition #16

Allerede ved første besøg i boligen var vores familie enige om, at dette var vores drømmehus. 

Indretningen, materialerne og stilen virkede gennemtænkt ned til mindste detalje. Samtidig var boligens placeringen fantastisk. Det var derfor ikke svært at træffe beslutningen om at købe Dahl Wulf Ejendomme hus.

Handlen forløb helt uden problemer med en positiv, fair og konstruktiv dialog.

Efter at have boet 4 år i boligen er vi ikke mindre begejstrede for vores køb. Indretningen har vist sig at være noget nær optimal. Materialerne i boligen ”holder” til benyttelse af en større familie med mange gæster i dagligdagen. Husets udenomsarealer er gennemtænkte ned til mindste detalje, således at vores dagligdag om sommeren foregår lige så meget ude som inde.

Vi har været ude for enkelte overraskelser i forbindelse med købet og efterfølgende, men Dahl Wulf Ejendomme har konsekvent taget ansvar for udfordringer, og vi føler os i alle henseender godt behandlet. Vi vil ikke være bekymrede for igen i fremtiden at indgå en handel med Dahl Wulf Ejendomme.

Vi ser frem til at nyde mange flere skønne år i vores bolig.

Ejer af edition #18

“Efter første fremvisning var min hustru og jeg solgte.

Vores Dahl Wulf Ejendomme hus var ligesom at tage en skræddersyet jakke på, huset passede bare perfekt til os. Der er mange detaljer, som ikke kun er af kosmetisk karaktér men i høj grad også praktisk. Det er de gennemtænkte detaljer, der gør en glad, når man kommer hjem. Eksempelvis er der indbygget stikkontakter i samtlige vindueskarme, ekstra loftshøjde, spots placeret med omtanke, snedkerlavet walkin closet, indbygningsskabe i hall, og ja sådan kunne man blive ved.

Det hele går op i én højere enhed. Vi er meget tilfredse med vores hus og ikke mindst servicen før, under og efter købet.”

Ejer af edition #21

“Dahl Wulf Ejendomme’s huse er af meget høj kvalitet. De er professionelle og drømmehusene ligner ikke hinanden.

Er der småting, der ikke har været i orden, bliver det rettet med det samme. Servicen er i top.

Vi er meget tilfredse, og føler vi har gjort en god investering for fremtiden.”

 Ejer af edition #23

“Nyt liv til en stor familie

Efter køb af vores Dahl Wulf Ejendomme hus har vores store familie fået meget mere kvalitet i hverdagen. 

Vi kom fra en lejlighed i Hellerup til dette flotte veldesignede hus i Rungsted.

Materialerne er flotte og gennemtænkte, men stadig lavet til at blive brugt.

I en travl hverdag var en velfungerende, hurtig og præcis salgsproces også afgørende for vores køb.

Det var hurtigt tydeligt, at vi arbejdede med et meget professionelt firma. Alt gik hurtigt og problemfrit. Vores advokat påpegede et par ting på tilstandsrapporten, men de var allerede blevet løst i mellemtiden.

Vi har efterfølgende haft spørgsmål til diverse småting, og hjælpen har igen været hurtig og præcis.

Vi føler virkelig, vi har handlet med et firma, som har en ærlig interesse i, at vi er glade for vores nye hjem.”

 

Faste samarbejdspartnere

 

“Dahl Wulf Ejendomme er en meget vigtig samarbejdspartner for mit malerfirma, og det forpligter. De er innovative, modige og stopper ikke før kunderne er tilfredse. 

Nicolas, Benedikte og Casper er søde, humoristiske og behagelige mennesker. De er løsningsorienterede, lyttende og vi har altid en god dialog om arbejdsprocessen”

Malerfirmaet Schumacher v/ Janus Schumacher 

 

“Det er altid sjovt og udfordrende at være med til at forme et Dahl Wulf Ejendomme hus. Som håndværker bliver du fagligt udfordret og kommunikationen om opgaverne er altid god og ligeværdig. Alt hvad man kan ønske sig som håndværker.”

Malermester Konstantin 

 

“Som håndværker er det både tilfredsstillende og forpligtende at samarbejde med Dahl Wulf Ejendomme. De ønsker kvalitets- håndværk, materialer og løsninger, og de lytter gerne til deres håndværkere for ideer og inputs.”

Protec vvs v/ Kim Møller Jensen

 

“Jeg har længe fulgt Dahl Wulf Ejendommes imponerende renoveringer. Derfor er jeg stolt over, at EL-Service i 2019 blev udvalgt til at arbejde med på virksomhedens spændende liebhaveriprojekter.

Og vores samarbejde er fantastisk – måske fordi Dahl Wulf Ejendomme og EL-Service deler samme forståelse for kvalitet og har evnen til at levere skræddersyede specialløsninger baseret på gamle håndværksdyder og den nyeste teknologi.

Jeg glæder mig til at se det endelige resultat af vores fælles projekter og håber, at vores faglige samarbejde bidrager til at skabe endnu større værdi for Dahl Wulf Ejendommes kunder.”

Jens Weywadt, direktør i EL-Service, Ballerup