hestehaven 19 fra vejen

Edition #23

I den gamle og særdeles attraktive del af Rungsted udbydes en totalrenoveret og helt indflytningsklar villa. Det er virksomheden Dahl Wulf med speciale i renovering af liebhaverejendomme, der har stået i spidsen for tilbygning og renovering af denne velplacerede villa med den børnevenlige beliggenhed på en lukket vej. Herfra er der kort afstand ad velanlagte stisystemer til både skole og sport. Der er også kun kort vej til gymnasium eller privatskole, ligesom I nemt kommer til de to nærmeste golfklubber og naturligvis Øresund, som I kan nå på en kort cykletur.

Villaen, der er på 216 m2, er opført i 1960. Tilbygning og modernisering er gennemført i 2018. I får her en interessant og praktisk planløsning, hvor de tre halve plan fremstår i et godt, sammenhængende flow, samtidig med at der opleves en logisk opdeling mellem boligens forskellige afdelinger. På det øverste plan er der to værelser med indbyggede skabe, badeværelse fra 2018 og en gang med god opbevaringsplads. Derefter følger et halvt plan ned opholdsetagen med køkkenalrum og stue, hvor der fra begge er direkte udgang til terrassen. Desuden er der et værelse og entré på dette niveau. Yderligere et halvt plan ned kommer bryggers med stort vaskeområde, et værelse, badeværelse, fyrrum, gang og opbevaringsrum.

Hele boligen fremstår i et lyst, venligt og skandinavisk look, som er lige så moderne, sikkert og minimalistisk i sit udtryk, som det er praktisk og funktionelt i hverdagen. Al pladsen er effektivt udnyttet, og ejendommen vil i det hele taget passe godt til den moderne familie, som sætter pris på, at tingene fungerer, som de skal, så man ikke skal påregne at bruge fritiden på at renovere bolig. Her flytter I bare ind med jeres ting og er klar til at nyde alle de gode faciliteter i det dejlige nabolag, invitere gæster hjem og i det hele taget se frem til en god hjemmebase i et roligt kvarter. Haven er ligesom huset velanlagt og i tiptop stand med gamle æbletræer og en pænt anlagt have foran huset, hvor der er en elegant stensætning, som på bedste vis afgrænser huset og spiller godt sammen med den hvidt filtsede facade og det mørke skifertag.

Link: Hestehaven 19 Rungsted Kyst – Til Salg hos Ivan Eltoft Nielsen