Stakhaven 3, 3630 Jægerspris

Edition #22

 

Flot villa fra 2004, der senest er ombygget i 2008. Der er tale om en rigtig god bolig med en moderne indretning med forældreafdeling, tre børneværelser, to badeværelser og sammenhængende opholdsrum.

Huset står fuldstændig klar til indflytning med nyafhøvlede gulve og nymalede vægge. Jeres nye adresse bliver på en lukket vej lige ved et stort grønt område til leg og boldspil. Gerlev ligger kun en kort cykeltur fra fjorden og er en rigtig hyggelig lilleby med mulighed for indkøb. Der er også super kort afstand til Frederikssunds mange tilbud og S-toget. De 185 m2 bolig rummer et dejligt sammenhængende dagligområde, hvor køkken, alrum og stue ligger i åben forbindelse. Her er loft til kip, brændeovn, lækker køkkenindretning med tofløjet køleskab, grebsfri elementer og et dejligt lysindfald fra store vinduespartier. Forældreafdelingen består af et soveværelse med eget badeværelse, hvor der er bruseniche med regnbruser og glaslåge. Til de tre børneværelser og gæster er der endnu et badeværelse. To af børneværelserne får i øvrigt ekstra lys fra ovenlysvinduer. I åben forbindelse med entréen får I et praktisk bryggers med plads til både vaskemaskine og tørretumbler, og hele boligen bindes sammen af to fordelingsgange.

Den 712 m2 store grund giver jer en lukket og ugeneret baghave med bøgehæk. Her er der græsplæne og sydvendt fliseterrasse. Kort sagt er dette en flot og moderne villa med en god have og en familievenlig beliggenhed.