snedker køkken

Dahl Wulf Home

 

Dahl Wulf Home er vores snedkerlinje, hvor vi producerer skræddersyede møbler og løsninger i træ.

Dahl Wulf Home har eksisteret siden 2017 som en del af virksomheden Dahl Wulf Ejendomme A/S.

Vi startede med at producere snedkerlavede løsninger til vores egne renoveringsprojekter i Dahl Wulf Ejendomme regi, men efter en stigende interesse og efterspørgsel besluttede vi i 2017 at udvikle det til at være en selvstændig forretning målrettet såvel den private forbruger som erhvervskunder.

Vi kalder det Dahl Wulf Home fordi, vi fokuserer på produkter målrettet dit hjem eller din virksomheds hjemmelige feeling – alt sammen med fokus på skræddersyet design i træ.

Vi fremstiller mange forskellige snedkerlavede løsninger; Køkkener, indbyggede skabe, reoler og hele walkin clossets. Baderumsmøbler, radiatorskjulere, vinreoler, sengeborde og special bestillinger. Hver produktion er unikt og skræddersyes den enkelte kundes ønsker og behov. Af samme årsag kan alle produkter fås i den farvekode, de ønskes i.

Vi producerer vores produkter på vores snedkeri i Nordsjælland, Allerød. Herfra tilbyder vi at kunderne selv kan afhente deres bestilling og selv stå for montagen af denne eller vi bistår med denne del og leverer og monterer bestillingen hos dig som kunde. Der er en prismæssig besparelse på at afhente og montere selv, men det kræver selvfølgelig, at man har en handyman gemt i maven eller en tilknyttet håndværker, der kan hjælpe en.

Klik på linket for at komme til hjemmesiden dahlwulfhome.dk