snedker køkken

Dahl Wulf Home

 

Specialbyggede Interior løsninger

Hos Dahl Wulf tænker vi kvalitet fra inderst til yderst af vores boliger.

Og igennem flere år har vi haft et ønske om at skræddersy køkkener, skabe og møbler, så de passer 100% til vores huse, men markedet kunne ikke byde på den rigtige kvalitet, pris og udbud. Derfor besluttede vi os for at lave dem selv og lancerede i 2015 Dahl Wulf Home.

Dahl Wulf Home sørger for at levere køkkener, skabe, skuffer og opbevaringsmøbler, der matcher kundens stil og behov. Møblerne gennemsyrer vores egne huse, men kan også bestilles af andre. Vores dygtige indretningsarkitekter og snedkere designer og specialbygger møbler i høj kvalitet og altid i tæt samarbejde med kunden.

Unikadesign

Vores behov for opbevaring er meget forskellige, ligesom vores hjem. Derfor har Dahl Wulf Home fokus på at specialbygget unikke opbevaringsmøbler, der matcher kundens behov. Vi gør os umage med at lytte til kundens ønsker og leverer, samler og monterer selvfølgelig skabene efter alle kunstens regler. Vores indretningsarkitekt laver en præcis tegning af møblet med mål, skuffer, greb, farvevalg mm, der samlet set giver den smukkeste og mest praktiske løsning. Skabene laves i træ og sprøjtemales ofte i mat hvid, men man kan naturligvis vælge andre farver og overflader.

Levering

Der går ca. fire-seks uger fra tilbuddet er accepteret til skabet er færdigbygget og klar til levering. Vi sørger for at sætte møblet op, fuge omkring det og tilpasse i forhold til gulve og vægge. Alt sammen så vores kunder dagligt kan glæde sig over et unikt opbevaringsmøbel i høj kvalitet – specialbygget så det matcher familien og hjemmet.